Over mijIk ben Marjolein, 24 jaar oud, opgegroeid in het Bourgondische Brabant, en na enkele jaren in Nijmegen te hebben gewoond, verhuisd naar een klein dorp. Ik houd van natuur, van koken en van eten. Ik houd van wandelen met de hond, knuffelen met de hamsters en van een goed boek op de bank. Ik ben een beetje lui, in ieder geval te lui om consequent te sporten. Helaas houd ik dus wel van lekker eten en moet ik mezelf soms dwingen om van de bank af te komen.

Ik haal mijn inspiratie uit kookboeken, kookblogs, etentjes bij verschillende restaurantjes in de buurt of door vreemde ingrediënten te kopen, waar ik dan iets mee moet maken. Bedorven eten vind ik enorm zonde. Als student heb ik een kleine keuken en ook niet zo’n groot budget, dus waar mogelijk zijn mijn creaties altijd goedkoop of gemakkelijk te recyclen. Recyclen als in de volgende dag weer eetbaar in een andere vorm. Restjes worden hier altijd creatief verwerkt in nieuwe gerechten.

Verder houd ik van groenten. Verse groenten, het liefst seizoensproducten, daar kan ik wel wat mee. Neemt niet weg dat ik een stukje vlees heel erg kan waarderen hoor! Op z’n tijd eet ik vegetarisch of veganistisch, en op z’n tijd schrans ik een lekker biefstukje of beenhammetje weg.

Mijn droom is om later (als ik groot ben!) een fijn huisje te hebben met een grote tuin, met heerlijk verse, biologische groenten, fruitbomen en heel veel huisdieren. Een hond, kat, ezel, hertjes, eenden, noem maar op! Maar dat komt later, voorlopig doe ik nog lekker veel inspiratie op en blijf ik vooral lekker koken!

4 Reacties op “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s