“Dessert is pro…

“Dessert is probably the most important stage of the meal, since it will be the last thing your guests remember before they pass out all over the table.”

Volgens William Powell, voor mij een onbekende, maar voor het alwetende internet een goede vriend. En dus volgt hier een supersnel recept voor een geweldig toetje, voor onverwachte gasten.

Drie-lagen toetje

Nodig voor 6 kleine glaasjes:

1 pakje slagroom
1 eetlepel Nesquic instant choco-drink poeder
1 zakje vanillesuiker
3 bastonge koeken (of andere koeken)

Verkruimel de koeken grof. Klop de slagroom stijf zonder extra toevoegingen. Verdeel de slagroom over twee bakken. Voeg in de ene bak de vanillesuiker toe, in de andere het choco-poeder. Klop totdat je een egale lichtbruine massa hebt.

Vul het glaasje voor één derde met koekkruimels. Doe hierbovenop een eetlepel bruine slagroom, gevolgde door een eetlepel witte slagroom. Decoreer met de fijnste kruimels en wat choco-poeder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s