Beenham, champignons en paksoi-couscous

Beenham, champignons en paksoi-couscous

Kijk nou, het resultaat van wat restjes. Heerlijk!

Men neme:
Één restje beenham (smaak/marinade naar keuze)
5 champignons
1 ui
1 blad paksoi
Een handje couscous
Tabasco
Olijfolie
Zout

Snijd de champignons en ui in stukken. Leg in een ovenschaal met wat olijfolie. Leg het restje gebraden beenham er bovenop. Plaats in de oven (200 graden) voor een kwartiertje. Kook ondertussen water in de waterkoker. Doe de couscous in een kommetje, maak de paksoi schoon en snijd deze door de couscous. Schenk kokend water erop en verpak het kommetje in aluminiumfolie. Laat 5 minuten staan. Roer er wat tabasco en zout doorheen. Serveer met de beenham en de champignons.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s